Levering

BEMÆRK! Ingen ekstra gebyr udover postdanmarks fastsatte takster. Dog pålægges der 20,00 DKK for bestillinger under 100,00 DKK

T.T import sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. T.T. import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender T.T. import naturligvis en ny leverance uden beregning. Dog hvis der vælges den billige forsendelses metode sendes varene på købers ansvar og T.T. import kan ikke drages til ansvar for evt. skader eller bortkommende leverancer. Dette gælder uanset andre almindelige bestemmelser. Denne service har vi valgt at yde til De kunder der ønsker en billigere forsendelses det betyder ikke at varene er pakket anderledes. T.T. import kan dog drages til ansvar hvis det kan bevises at forsendelsen var for ringe indpakket, udover det gælder den almindelige lovpligtige garanti også i dette tilfælde. Se venlist “Reklamationsret”

Levering til Bornholm og visse små øer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Varene afsendes inden for max 2 hverdage efter bestillingen.

Forsendelse til: Danmark

0-99 gram
10,25 kr.
Købers ansvar
100-249 gram
17,50 kr.
Købers ansvar
250-499 gram
27,00 kr.
Købers ansvar
500-999 gram
35,00 kr.
Købers ansvar
0-999 gram
52,00 kr.
Forsikret
999-4999 gram
54,00 kr.
Forsikret